tävling i foki.blogg.se

jag är med i en tävling på foki.blogg.se om du vill vara men så klick här 
det  man kan vinna är en nagel-kit. :)  
man kan vinna dessa saker

  • 3 st kartor nail art klistermärken
  • En låda med 100 st lösnaglar och en burk nagellim
  • Extra nagellim
  • 2 askar med kristaller och pärlor
  • 4 flaskor nagellack
  • Nagelglitter
  • En tub återfuktande och helande nagelsalva. (Jag rekommendera att ni använder den efter ni har tagit bort lösnaglar)

o om ni besöker hennes blogg kan ni se alla fina naglar som hon har gjort:)
 
// merve


hatar regn!

asså fy vilken jobbig men ändå rolig dag det var. men iaf idag så skulle vi ha cykel dag eller utedag men iaf jag cyklade o jag fick låna en cykel av kajsa och sofia. men sen så var det regn så vi åkte dit o direkt efter maten så sa dom att vi inte behövde vara hät så vi började kl 09 o slutade kl 11. bra va? men sen så skulle vi egentligen bara värma oss så vi åkte till kajsa o sofia o sen så var vi där ganska länge så vigjorde mat eller plettar med choklad i o det va vi som hittade på det... men sen så hade vi det jätte rolig o sen kom evelina o då åt vi dom dära plettarna men iaf sen så spelade vi data typ o spelade spel på mobilen o sen så cyklade elin o jag hem. o nu är jag här men jag är värkligen jätte  trööööött
aja love ya/ merve

heej rolig dag eller??

jaaa asså det här var nog en av "sommarens bästa dagar" tycker jag iaf för vi åkte till en av våran lärares förälfrars hus. O det var skiit fint säger jag bara stooort väre oxå o det fanns 6 st små hundar o en mamma till dom tror ja oxå men iaf.
dagen började med att åkte till skolan o skulle se på film men kom på att vi skulle till timrå(där våran lärares hus var då...)så därför fick jag åka hem o hemta bikini o sånt men sen så var filmen typ över när jag om tbx o sen så skulle vi äta mat men det va potatis sallad o ngt brevid o detsåg inte gott ut så jag åt inget... men efter det så gick vi till åkersvik skolan o kollade på 9ornas vårshow o den va faktiskt ganska så rolig tyckte jag:) o sen så gick vi till bussarna men vi skulle vänta ganska länge så vi köppte glass istället o sen åkte vi till timrå o först lekte vi med hundarna sen fikade vi sen solade vi o sen badade vissa o adnra solade... o efter så grillade vi o sen så bytta jag om o sen tittade jag på när kompisarna spelade kubb o jag tittade på det var ju oxå roligt :D men iaf sen så gick solen bort :( så vi frös o jag knäppte bilder:) men sen så fick vi present av Clara och Josefin(våra lärare) o vi fick ett jätte int armband o en mapp med massa roliga/bra saker vi gjort under de 2 år vi haft dom som lärare:) o sen så fanns det bilder ixå men jag tyckte jag inte va nå fin:( men iaf sen så fortsätte vi att frysa o sen så gjorde vi en massa saker o sen kl 21:00 så började alla åka hem tyeep. men det var min lilla dag då men jag gillar värkligen armbandet jag fick o den är tan färgad elr vad  det nu är :)
men iaf o imorn så äre ute dag på sidsjön o vi ska cykla :( men jag ska låna cykel av en kompis:)
men aja vi syns imorn...
natti natti love ya / merve

ouuf

hejhej igen
jag vet att jag inte har skrivit på länge men min internett fuckar hela tiden :;(
aja idag hade vi turkiska vi fikade o grejer sen så hade jag svenska  efter svenskan skulle jag till vårdcentralen jag tog spruta :( sen åt vi på kebabcity o efter de tagga vi till skolan och nu är jag hoss ablass o kaan läser upp allt de jag skriver:)
pöösss/kzkiin

heej

hej tänkte kort berätta om min dag o jag är fett trött fast jag inte har gjort ngt xD
men iaf imorse så vare hk o jag hatar det för vi fick städa o sen så såg vi en film som var sämst o den handlade om ngn kung mm o sen hade vi lunch o efter lunchen vare film o under filmen hade det hänt ngn moped olycka där ute o det har hänt ganska många gånger faktist men synd iaf o sen hade  vi franska o efter franskan så gick jag hem o sov direkt :D men sen gjorde jag mat ngt vid 5-6 o nu är jag här men iaf vart är özlem hallåå??

Till özlem: asså özlem vart äru du får oxå skriva i bloggen den är inte bara min! o det är inte bara jag som ska skriva.

// merve

RSS 2.0